Kép- és hangtechnikai rendszerelemek professzionális felhasználóknak

Kérdése van? Hívjon minket! +36 20 9220-620

FaceM feliratozó szoftver

A FaceM adásgrafikai szoftver segítségével a broadcast környezetben már megszokott professzionális látványvilágot hozhatunk létre hatékonyan, könnyen megismerhető eszközökkel.

Az IVS FaceM a hazai közszolgálati- és kereskedelmi televízióknál használt IVS Face grafikai tervezőprogram egyszerűsített használatú változata. Majdnem mindent tud, mint a nagytestvére, de lényegesen egyszerűbb a kezelhetősége. Köszönhető ez nagyszámú előre „bedrótozott” sablonjának, animációjának, alfa-kezelési módjának.

Részletek

A FaceM használatakor a készenkapott sablonok mellett a felhasználó maga is definiálhat mozgási sablonokat, a program részét képező, jól használható script-nyelv használatával.

Az IVS FaceM segítségével az IVS grafikai motor tudásának jelentős részét ki tudjuk használni. A beimportált grafikai elemeket illetve azok paramétereit tudjuk segítségével kulcsokhoz kötötten megmozgatni, feliratokat akár rtf paraméterezéssel kezelni.

Felhasználási lehetőségei igen széleskörűek – legyen szó televíziós arculattervezésről, az adásbakerülés előtt néhány perccel kiadott rendezői utasításról „valamilen grafika” összeállítására, vagy nagyon látványos, újgenerációs képújság összeállításáról. De a sportlétesítmények mára egészen jó felbontású megjelenítőinek köszönhetően egyre több stadionban is visszaköszönnek a FaceM-mel legyártott produkciók.

Adatok
Cikkszám:
AKA002